Velkommen til Mjøsa Tannklinikk,

en moderne tannklinikk i Hamar.

God Kundeomsorg

Mjøsa Tannklinikk tilbyr tannbehandling til alle over 18 år. Akutt behandling tilbyr vi til alle aldersgrupper. Alle våre pasienter blir godt ivaretatt av våre dyktige tannleger.

Moderne

Vi holder til i nyoppussete lokaler med moderne tannlegeutstyr. Hos Mjøsa Tannklinikk garanterer vi at alle tannbehandlinger blir utført profesjonelt med de beste redskapene på markedet.

Statlig finansiering

Kan man slippe å betale for tannlegen? Våre kunder får mulighet til å bli finansiert av staten for noen typer behandling. Statsinstitusjoner som NAV, HELFO og kommunen tilbyr revisjon og eventuelt støtte for våre kunder i visse situasjoner. Ta gjerne kontakt med oss for å finne ut mer.

Transparent pris

Før behandlingen starter gir vi deg gjerne et prisanslag på behandlingen. Hos oss trenger du ikke lure på hva behandlingen vil koste.

Fokus på deg

Vi støtter nysgjerrighet! Hvis det er noe du lurer på før du bestiller time hos oss eller hvis du allerede er vår kunde, sjekk gjerne vår behandlingsmeny. Der finner du grundig beskrivelse av alle behandlinger vi tilbyr, samt en kort, men grundig fordypning i viktige temaer som tannlegeskrekk og –fobi eller nødsituasjoner.

Sentralt

Spar tid når du besøker oss. Vi har lokaler i Torggata 71, 3 etg, sentralt i Hamar sentrum. Med andre ord kan du få unnagjort matinnkjøp eller andre ærender før eller etter et besøk hos oss.

Ansatt med pasient på Mjøsa Tannklinikk
Ansatt med tannlegepasient hos Mjøsa Tannklinikk
Ansatt hos Mjøsa Tannklinikk

Vår forpliktelse

Den beste tannpleie

Våre tannleger har gode erfaringer med behandling av kunder som har tannlegeskrekk. Vi er en inkluderende tannklinikk der enhver kunde blir behandlet som en del av familien vår. Hos oss får du tannbehandling i en vennlig familieatmosfære. Vi har et stort fokus på god kundeomsorg: hos oss kan du føle deg som hjemme.

Alltid til tjeneste

Utvidet åpningstid

Vi har åpent hver dag, inkludert søndager.
Vi ønsker en god dialog med våre kunder. Både priser og behandlingsmetoder kan diskuteres på forhånd slik at du ikke skal føle deg usikker. Hos oss kan du med god samvittighet legge din tannhelse i våre hender.
Velkommen skal du være!

Ansatt med pasient hos Mjøsa Tannklinikk
Ansatte ved Mjøsa Tannklinikk
Ansatt hos Mjøsa Tannklinikk