Tannleger

Navjit Dhaliwal

Tannlege

Navjit er utdannet i Canada og Polen. Han har godkjent tannlege diplom fra Poznan University of Medical Sciences, et av de beste medisinske universitetene i Polen. Han har over fire års erfaring som tannlege og er eksepsjonell i behandling av kunder med tannlegeskrekk. Navjit er født i India, vokst opp i Canada og flyttet til Norge i 2013.

Maya Malhi

Tannlege

Maya har svensk og indisk bakgrunn med masterutdanning i Doctor of Dental Medicine fra University of Debrecen, Ungarn i 2014. Hun har jobbet som tannlege på offentlig klinikk i Sverige før hun flyttet til Norge i 2016. Maya har spesialisert seg i behandling av akutte pasienter og pasienter med tannlegeskrekk.

Obum Onwuagha

Tannlege

Født i New Jersey, oppvokst i Nigeria. Videregående diplom fra den prestisjetunge Loyola Jesuit College, Abuja, Nigeria. Fullført tannlegestudiet i Poznan University of Medical Sciences, Poznan, Polen, uteksaminert med en DDS (Doctor of Dental Surgery) i 2015. Flyttet til Norge i oktober 2016. Tilgjengelig for alle generelle tannbehandlinger.

Thurka Vimalachandran

Tannlege

Født og oppvokst i Norge, og har høyere utdanning ifra Universitetet i Oslo og tannlege utdanning fra Jagiellonian University Medical College Krakow i Polen. Har hatt praksis plass i flere private klinikker i Oslo og Drammen. Blir ofte beskrevet av pasienter som hensynsfull, hyggelig og omtenksom. Som tannlege ønsker hun at pasienten skal få riktig behandlig, føle seg trygg og bli hørt.

Tannteknikere

Bogna Kaczmarek-Dhaliwal

Tanntekniker

Arild Hagen

Tanntekniker

Tannhelsesekretær

Amina Hassan

Tannhelsesekretær

Ferdig utdannet ved sogn videregående skole i 2013. Hun har jobbet som sekretær under utdanning og nå har hun vært i tannhelse bransjen til sammen 5 år. Hun har tidligere jobbet både på privat og offentlig sektorer i Oslo. Hun er sosial, og er veldig glad i å jobbe med mennesker. Omgås svært godt med pasienter, hennes mål er gi pasientene trygghet, og hjelpe dem på best mulig måte. Hun er også resepsjonist som skal ønske dere velkommen til vår klinikk.