Tannleger

Navjit Dhaliwal

Tannlege

Navjit er utdannet i Canada og Polen. Han har godkjent tannlege diplom fra Poznan University of Medical Sciences, et av de beste medisinske universitetene i Polen. Han har over fire års erfaring som tannlege og er eksepsjonell i behandling av kunder med tannlegeskrekk. Navjit er født i India, vokst opp i Canada og flyttet til Norge i 2013.

Obum Onwuagha

Tannlege

Født i New Jersey, oppvokst i Nigeria. Videregående diplom fra den prestisjetunge Loyola Jesuit College, Abuja, Nigeria. Fullført tannlegestudiet i Poznan University of Medical Sciences, Poznan, Polen, uteksaminert med en DDS (Doctor of Dental Surgery) i 2015. Flyttet til Norge i oktober 2016. Tilgjengelig for alle generelle tannbehandlinger.

Tannteknikere

Bogna Kaczmarek-Dhaliwal

Tanntekniker

Arild Hagen

Tanntekniker

Tannhelsesekretær

Amina Hassan

Tannhelsesekretær

Ferdig utdannet ved sogn videregående skole i 2013. Hun har jobbet som sekretær under utdanning og nå har hun vært i tannhelse bransjen til sammen 5 år. Hun har tidligere jobbet både på privat og offentlig sektorer i Oslo. Hun er sosial, og er veldig glad i å jobbe med mennesker. Omgås svært godt med pasienter, hennes mål er gi pasientene trygghet, og hjelpe dem på best mulig måte. Hun er også resepsjonist som skal ønske dere velkommen til vår klinikk.